Referencia

KIKA Lakberendezési Kft. Vezetői coaching

„Megkócsoltak”

Amikor nekiálltam ennek a pár soros ajánlásnak, azt gondoltam írok azokról a találkozókról, amikor a ” Coachom „ és én kizártuk a napi ügymenet dolgait és nagy strukturális dolgokról beszéltünk. Aztán visszaemlékeztem hogy a beszélgetések gondolatébresztések voltak és rendrakások olyan dolgokban, amelyekben addig nem tudtam hogy ott és abban a dologban, gondolatokra és rendre lenne szükségem. Ugyan nem régóta vagyok vezető de azt gondolom nem szabadna a „házi vakság” és fals büszkeség kettős csapdájába esnie egyetlen vezetőnek sem hogy azt mondja: „Nekem erre nincs szükségem!” A tükörre is nap mint nap szükségem van, így a tetteim és gondolataim napi kontrolljára.

Változni sosem késő, a változásban pedig segít a „Coach”. Ahogy mindig mondja, mondta,: „Csak az utat mutatom , végigjárnod neked kell!” Ha hosszú vezetői útra vágyunk el kell fogadnunk azt a tükröt, amit mutatnak nekünk!

Bartha István
Áruházvezető
KIKA Lakberendezési Kft.

PEPSI-COLA Ajánlás

Gyurival közel 10 évet dolgoztam együtt a Pepsinél. Vállalati belső trénerként nagy segítségemre volt, mikor az újonan felvett területi képviselőket kellett bevezetnie a Pepsi értékesítési rendszerébe. Munkája által nagyon hamar profi üzletkötők álltak a rendelkezésemre. Későbbiekben pedig tovább csiszolta értékesítési képességeiket. Gyuri szakértelme kitűnő, nyugodt lelkiismerettel ajánlom az elhivatott munkáját.

Aczél Tamás
Teritory Development Manager
F.Á.Ü. Zrt. (Pepsi-Cola)

CIB BANK Zrt. Business coaching

Gyurit, temperamentumos, segítőkész embernek ismertem meg közös munkánk során. Pontosan az a típus, akire mindig lehet számítani. Munkáját emelt színten, szívvel lélekkel végzi. A profizmusra törekszik, és nem elégszik meg azzal, hogy jól csináld a dolgokat, hanem segítőkészen, bátorítva ösztönöz arra, hogy még jobb legyél. Az apró részletekre is figyel. Személyes tapasztalatom, és élményem vele, amikor egy kolléganőmet ki kellett húzni a gödörből, és a napi munkáját értékelve, olyan lelkesedést adott neki, hogy szárnyakra kapott, és egyre jobb teljesítményt nyújt munkája során. Szívesen dolgozom Gyurival együtt, és bátran tudom ajánlani, hogy próbálják ki vele a közös munkát. A siker biztos nem fog elmaradni.

Tisza Szilvia 
Prémium Bankár 
CIB BANK Zrt.

ADECCO MAGYARORSZÁG Business coaching

„Nagyon empatikus, bizalmat és nyugalmat árasztó személyiség, akihez az ember akkor is szívesen fordul, ha nem tudja róla, hogy gyakorlott coach.”

Nagy Mária
Területi igazgató
Adecco Magyarország

CIB BANK Zrt. Business coaching

Visszajelzéseire alapozva kollégáim képesek gyorsan, mérhető módon fejlődni és teszik ezt egy hasznos, feszültség-mentes együttműködésben...

Höffler József
CIB BANK Zrt.

CIB BANK Zrt. Business coaching

Bali György közel két éve támogatja és segíti régiónk dolgozóinak munkáját. Visszacsatolásai alapján kollégáink jelentős fejlődésre tettek szert. Bármikor fordulhatunk hozzá bizalommal. Nagyon segítőkész kollégának ismertük meg, aki biztos önmagában és tudásában. Határozott egyéniség. Kommunikatív és empatikus személyiség. Az eddigi munkája során szerzett tapasztalait szívesen osztja meg velünk. Mindenről tud véleményt formálni.

Lakatos Csilla
CIB BANK Zrt.

KLIENS: Dongó Ágnes Egyéni coaching

„Kliensként 2008. október és 2009. március közötti időszakban dolgoztam Bali György coach-al. Tapasztalataim szerint nyugodt, empatikus, célra orientált támogató. Abban támogatott, hogy meglássam a pozitívumot a cél felé vezető úton az aktuális helyzetben és ezt a pozitívumot kiemelte, megerősítette. Fontos azt is hangsúlyozni a siker eléréséhez, hogy a kliens felelőssége a saját céljai mellett való elköteleződés a coaching folyamatában, hiszen ez a közös munka bázisa, amelyre a coach is épít. Nyitott és azzal dolgozik, amit a kliens adott pillanatban hoz. Mindezt úgy teszi, hogy a folyamat ívét azért kézben tartja, azaz: egyszerre van jelen a pillanat és a perspektíva. Nagyon sokat segített György abban, hogy megerősödjem az elhatározásaimban, amelyek korábban a minőségileg inkább vágyak, elérhetetlen távoli célok voltak: tettem is értük, meg nem is. Nos, ezek lépésről lépésre operatívan elérhető valósággá váltak.”

Bartha István
Áruházvezető
KIKA Lakberendezési Kft.

KLIENS: Szabó Gábor Egyéni coaching

Bali György coaching programján vettem részt 2010. 4. negyedévében. Kiemelkedő szakértelemmel, tapasztalattal jellemezhető a munkája. Maximális professzionalizmus. Sebészi pontossággal tárja fel a problémákat. Biztos kézzel vezeti az ügyfelet a segítő szerepében. Finoman hangolt rugalmassággal mutat tükröt a helyes kép felismeréséhez. Személyközpontú, érzékenyen fókuszál az egyénre. Barátságos, de határozott. Pszichoterápiás kezeléseket is kiegészítve, azonos szinten képes dolgozni növelve a folyamat eredményességét.

>Tiszta szívvel ajánlom bárkinek, aki nehéz helyzetének megoldásában képes segítséget kérni – a kulcs a nyíltság, a befogadás és a változás melletti elkötelezettség. Számomra a várt eredményt, a megcélzott változást hozta a közösen végzett munka.

>Szabó Gábor
tőzsdekereskedő
Pécs

CIB BANK Zrt. Business coaching

Gyurit, temperamentumos, segítőkész embernek ismertem meg közös munkánk során. Pontosan az a típus, akire mindig lehet számítani. Munkáját emelt színten, szívvel lélekkel végzi. A profizmusra törekszik, és nem elégszik meg azzal, hogy jól csináld a dolgokat, hanem segítőkészen, bátorítva ösztönöz arra, hogy még jobb legyél. Az apró részletekre is figyel. Személyes tapasztalatom, és élményem vele, amikor egy kolléganőmet ki kellett húzni a gödörből, és a napi munkáját értékelve, olyan lelkesedést adott neki, hogy szárnyakra kapott, és egyre jobb teljesítményt nyújt munkája során. Szívesen dolgozom Gyurival együtt, és bátran tudom ajánlani, hogy próbálják ki vele a közös munkát. A siker biztos nem fog elmaradni.

Tisza Szilvia 
Prémium Bankár 
CIB BANK Zrt.

KLIENS: Deák Zita Egyéni coaching

12 évig voltam egy profi, mondhatnám „vérbeli” multi cég középvezetője. Ha akkor tudtam volna, mit jelent az üzleti életben a coaching és főként ismerhettem volna Gyurit, talán sok minden másként alakul… Magyarázatul álljon itt néhány gondolatom az utolsó alkalmazotti éveimből: „Tervszámok, projektek, meetingek, határidők. Ennek sose lesz vége. Már kezdem érteni, hogy mi a „burn-out” valódi jelentése. Még mindig van kihívás a munkámban, de egyre gyakrabban érzem már csütörtökön, hogy „készvagyok”. A csapatomról úgy gondolom, hogy alapvetően jó, de néha mégis nehezen boldogulok velük. Időről-időre felbukkannak visszatérő problémák egyes kollégákkal, ismétlődnek konfliktusok feladatokkal, helyzetekkel kapcsolatban.

Jó volna valakivel megosztani a gondolataimat-, kétségeimet-sikereimet, aki szakmai-emberi oldalról IS lát engem. A főnököm a cégen keresztül ítél meg, a családom a velük töltött idő és a megkeresett pénz függvényében elégedett vagy elégedetlen, a barátok pedig mindkettőt kívülről látják.

A pszichológus elemez és elméletez. Nekem pedig kézzelfogható visszajelzésre lenne szükségem. Olyan embertől: Akiben bízom, aki számomra hiteles, gyakorlatias és kiegyensúlyozott. Aki nem akarja megmondani nekem a „tutit”, hanem a kérdéseivel segít, hogy tisztábban láthassak. Aki segít felismerni az erősségeimet és van ötlete, hogyan változtathatok vagy fogadhatom el magam gyengeségeimmel együtt. Akivel közösen gondolkodhatok saját magamról, egy új cél kitűzéséről, egy csoport vezetéséről, egy változás-változtatás meglépéséről.” Gyurival csak évekkel később találkoztam. Ő egy ilyen ember. Szívből remélem, hogy Önnek is lesz alkalma megismerkedni vele.

Deák Zita
Szolnok

KLIENS: Erdei Nikolett PTE PEAC, RFC Sport coaching

Nemrég kóstoltam bele a küzdősport világába, már korán elhatároztam, hogy versenyezni szeretnék. A kezdeti kudarcélmények után rájöttem, hogy nem elég a puszta elhatározás. Úgy éreztem, hogy valami hiba van velem, kellett még valami plusz, hogy sikerüljön.

>Ennek felderítésére kerestem fel egy coach segítségét, Bali Györgyöt. Az elején tartottam a folyamattól, hiszen mégis csak egy vad idegennek kellett olyanokról beszélni, amit nem sok emberrel osztok meg. Szerencsére a bizalom már az első találkozásnál létrejött, kialakult egyfajta baráti légkör. A találkozásainkat nagyon hasznosnak éreztem. Gyuri tükröt tartott nekem, és segített rájönni, hogy milyen is vagyok valójában. Feloldotta a torz önképemet, a szigorú elvárásaimat magammal szemben, valamint felhívta a figyelmem az erősségeimre, melyekre bármikor alapozhatok az élet minden területén. Azóta jobban érzem magam a bőrömben és másként tekintek önmagamra. Nem csak a sportban érzem a változást, hanem a mindennapokban is. Egy meccsem volt azóta, amit megnyertem, ahol jó érzés volt, hogy nem adom fel fejben, és nem akarok senkinek sem bizonyítani. Egyszerűen csak jól érzem magam, és élvezem, amit csinálok

Ajánlom minden sportolónak Bali György coaching munkáját, aki úgy érzi, hogy szüksége van még valami plusz dologra a jobb teljesítmény érdekében.

Deák Zita
Pécs

KLIENS: Tóth Adrienn Egyéni coaching

Gyuri nagyon korrekt, pontos mind az előre megbeszélt témák, mind az időpontok tekintetében. A foglalkozások témája, a kapott házi feladatok nagyban segítették a fejlődésemet. Gyuri nagyon jó ötleteket adott nekem, de mindig úgy irányította a beszélgetést, hogy a megoldásokra magamtól jöjjek rá.

A kitűzött célok eléréséhez sok segítséget kaptam, amit a mindennapi munkám során tudok alkalmazni. Nagyon jó volt a beszélgetések felépítése, az hogy az elején mindig összefoglaltuk az előző alkalmakon átbeszélt témákat , és ha időközben kérdésem merült fel, arra is megfelelő választ kaptam.

Pozitívumként jelezném azt is, hogy igaz, hogy az elején lefixáltuk a főbb célkitűzéseket, de ha éppen más jellegű problémám adódott , volt idő annak a lekezelésére is. Összességében köszönöm ,hogy lehetőséget kaptam, hogy részt vegyek ezen a coaching folyamatban, és külön köszönöm, hogy ezt egy ilyen kiváló Kollégával tehettem.

Tóth Adrienn

KLIENS Egyéni coaching

Remélem, hogy te is olyan sok kellemes tapasztalattal fogod befejezni a folyamatot, mint én.

Úgy gondolom, Gyuri az az ember, aki a legjobban végzi munkáját, és számára a legjobb munkát végzi. (már bocsánat, de) Férfi létére hatalmas érzékenységgel rendelkezik, mindig megtalálja, hogy milyen hangulati szinten van a kolléga, és ott tud vele dolgozni. Bár a folyamat és a foglalkozás munka, de ritkán éreztem azt, hogy dolgoznánk a találkozók alatt, mégis visszatekintve nagy eredményeket értünk el a vezetővé válásomban.

Rendkívüli kommunikációs képességgel, és hatalmas tudással rendelkezik, minden emberrel meg tudja találni a közös hangot. A pontosság a királyok erénye! Meg Gyurié. Több tréningjén volt szerencsém részt venni, amelyek végig élvezetesek és fejlesztőek voltak, akárcsak a személyes foglalkozások.

Pozitívumként jelezném azt is, hogy igaz, hogy az elején lefixáltuk a főbb célkitűzéseket, de ha éppen más jellegű problémám adódott , volt idő annak a lekezelésére is. Összességében köszönöm ,hogy lehetőséget kaptam, hogy részt vegyek ezen a coaching folyamatban, és külön köszönöm, hogy ezt egy ilyen kiváló Kollégával tehettem.

Bízom benne, hogy a bank még sokáig engedi, hogy a "kócsok" segítsék a munkánkat, mert minden egyes tréning, nap, óra, amit kócs társaságában tölt az ember, többé teszi!

Rita

Ingyenes Business Coaching Ülés

1 alkalommal. Időpont egyeztetéssel +36 20 923 2118 telefonszámon.

Körvonalazzuk a változtatások irányait, megtörténik a szimpátia felmérése a Coach személyével kapcsolatosan.

VÁLASSZON IGÉNYE SZERINT!

  1. Irány felmérés: a nem körvonalazódott problémákról, vagy
  2. vezetői Coaching foglalkozás: gyakorlati megoldás konkrét problémákra.