FILOZÓFIÁNK – Támogatás az "önsegítséghez"

Mindenkiben megvan az igény a tökéletességre törekvésre, a minél nagyobb teljesítmény elérésére, a nehézségek, problémák leküzdésére.

Előfordul, hogy a tökéletesség, a nagyobb teljesítmény hajszolása, a nehézségek átlépése, a problémák leküzdése olyan feladat elé állít minket, mellyel egyedül nem tudunk megbirk&../images/coach_session.jpg;zni.

Ilyenkor segíthet egy nyugodt légkör, egy kis elmélyülés a gondolatokban, egy bizalmi kapcsolat, egy segítő személy. Azért választottuk ezt a hivatást, hogy segítsünk azoknak, akik megrekednek egy probléma miatt, segítsünk átlépni vagy ledönteni olyan átléphetetlen falakat, amik elsőre szilárdak és megingathatatlannak látszanak. Szeretünk örülni mások sikerének és ezzel építeni saját belsőnk erejét.

Cégünk tapasztalt, kvalifikált coachok segítségével áll rendelkezésre olyan szervezetek, vezetők, magánemberek részére, akik megtisztelnek bizalmukkal, hogy coach és kliens egyenrangú partneri viszonyban működhessen együtt az elfogadás és a másikra figyelés jegyében, úgy, hogy közben a kliens elmozdulhasson abb&../images/coach_session.jpg;l az élethelyzetből, vagy érzelmi helyzetből, ami gátolja teljesítményének vagy érzelmi kiteljesedésének fejlődését.

Támogatásunkkal hatékonyabban irányíthatja szervezetét, csapatát, életét, hogy nem csak anyagilag válik gazdagabbá, de emberi kapcsolatai is erősebbek, tartalmasabbak lesznek. Business coaching pool-ban dolgozunk, hogy a coachaink közül Ön az elvárásainak legmegfelelőbb coach segítségével körvonalazza és val&../images/coach_session.jpg;sítsa meg céljait

Ingyenes Business Coaching Ülés

1 alkalommal. Időpont egyeztetéssel +36 20 923 2118 telefonszámon.

Körvonalazzuk a változtatások irányait, megtörténik a szimpátia felmérése a Coach személyével kapcsolatosan

VÁLASSZON IGÉNYE SZERINT!

  1. Irány felmérés: a nem körvonalazódott problémákról, vagy
  2. vezetői Coaching foglalkozás: gyakorlati megoldás konkrét problémákra.