Life Coaching – irányt találni az örömteli kapcsolatokhoz

Life Coaching - Ön áll a fókuszban

Ha egyedül nehéz, de kézbe venné sorsát, felelősséggel van önmaga iránt, kész a változásra, változtatásra egy adott cél érdekében, life coaching programunkkal segítünk irányt találni a változáshoz egy kiegyensúlyozottabb, teljesebb élet megvalósításához.

Business coaching módszerünk professzionális szemléleten alapul, amelyben ötvözzük a tudományos gyakorlatot és a sokéves gyakorlati tapasztalatot. Partnereink jelentős sikereket értek el vezetői, egyéni és szervezeti szinten való fejlődésben a professzionális business coaching alkalmazásával. A business coaching módszerek nemzetközileg kvalifikáltalkalmazói vagyunk, s a használatában gyakorlattal rendelkezünk.

Egyéni Life Coaching

  • Ha nem elégedett életével, belső egyensúlya felborult
  • Ha testi-lelki egészsége megrendült
  • Ha szociális kapcsolatai deficitet szenvednek
  • Ha munkájával kapcsolatosan problémái vannak
  • Ha teljesítménye, anyagi biztonsága elveszett

Csoport Life Coaching

  • Ha partnerkapcsolata mélypontra jutott
  • Ha nem ért szót másokkal, akik az Ön számára fontosa

Life Coaching - hogyan segítünk?

A life coaching-ban tudományos módszereket alkalmazunk kifinomult empátiával, amelyek segítségével felderítjük pozitív értékeit, tulajdonságait, egy- egy élethelyzettel kapcsolatos kimondott, vagy kimondatlan érzéseit, amelyek alapul szolgálhatnak ahhoz, hogy rejtett tartalékait felismerhesse, kiaknázhassa.

Megkeressük azokat a gátló tényezőket, amelyeknek a felismerésével önmagát objektíven láthatja magát az egyén a Life Coaching segítségével, és ennek a perspektívaváltásnak köszönhetően új dimenziókat nyitunk meg a további felismerések és cselekvési lehetőségek repertoárjában.

A jelenlegi állapot kielemzésével, a célok felismerésével a life coaching segít megoldást találni az önmegvalósításban, partnerkeresésben, a rejtett tartalékok kiaknázásában, munkahelyen a közösségi problémákban, párkapcsolati nehézségekben.

A life coaching segítséget nyújt az örömteli élethez.

Ingyenes Business Coaching Ülés

1 alkalommal. Időpont egyeztetéssel +36 20 923 2118 telefonszámon.

Körvonalazzuk a változtatások irányait, megtörténik a szimpátia felmérése a Coach személyével kapcsolatosan.

VÁLASSZON IGÉNYE SZERINT!

  1. Irány felmérés: a nem körvonalazódott problémákról, vagy
  2. vezetői Coaching foglalkozás: gyakorlati megoldás konkrét problémákra.